Alles onder 1 dak bij ons schoonmaakbedrijf in de regio Veenendaal

schoonmaakbedrijf veenendaalWanneer u een schoonmaakbedrijf in Veenendaal zoekt, dan staan wij van Chem-Dry Doornenbal graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende schoonmaakdiensten onder één dak. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf, dan hoeft u nog maar een organisatie in te schakelen in Veenendaal. Zo weet u precies waar u aan toe bent, omdat u één aanspreekpunt heeft en niet meerdere. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen. Waarbij kunnen wij u van dienst zijn?

Hoe kan Chem-Dry Doornenbal helpen?

Wij van Chem-Dry Doornenbal zijn uw schoonmaakbedrijf voor verschillende diensten op het vlak van schoonmaakonderhoud in Veenendaal. U kunt onze medewerkers inschakelen voor glasbewassing, maar ook voor vloerreiniging komen wij graag naar u toe. Naast de standaard schoonmaakdiensten bieden wij ook unieke services aan in Veenendaal. Zo kunt u ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor specialistische reiniging, zoals graffiti verwijderen en het schoonmaken van parkeerplaatsen en straten. Tevens zijn wij officieel partner van Ajax Flamlock®. Wij zijn dan ook een gecertificeerd bedrijf voor het brandvertragend van verschillende stoffering.

Daarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal

U zou natuurlijk ook een ander bedrijf in kunnen schakelen voor schoonmaakwerkzaamheden in Veenendaal. Waarom zou u immers voor ons schoonmaakbedrijf kiezen? Simpel. U schakelt ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal in, want:

  • Chem-Dry Doornenbal heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring.
  • Van meubelreiniging tot gevelreiniging, u vindt bij ons een ruim dienstenaanbod.
  • Wij bieden u aantrekkelijke prijzen, die vooraf met u doorgesproken worden.
  • Dankzij onze specialistische reiniging ziet uw tapijt of meubel er weer als nieuw uit.
  • Hulp bij noodgevallen: wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de werkwijze van ons schoonmaakbedrijf? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Veenendaal? Of heeft u nog een andere vraag die u graag zou willen stellen? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met ons door het contactformulier op onze site in te vullen. U kunt ons ook mailen (info@chemdrydoornenbal.nl) of bellen (0481-450900). Onze medewerkers helpen u dan met plezier verder. Of u nu zoekt naar een bedrijf voor vloerreiniging of iemand die graffiti kan verwijderen, Chem-Dry Doornenbal is uw schoonmaakbedrijf in Veenendaal.