Uw adres voor specialistische reiniging

Heeft u hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Westervoort? Kies dan voor de klantgerichte service van Chem-Dry Doornenbal in Westervoort. Bij ons staan uw wensen als klant centraal. U kunt ons dan ook eenmalig inschakelen voor bijvoorbeeld vloerreiniging, maar ons schoonmaakbedrijf kan ook periodiek langskomen voor het schoonmaken van uw vloeren of gevelreiniging. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Heeft u last van een lekkage? Bel ons en wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.

Hoe helpt ons schoonmaakbedrijf in Westervoort?

Of het nu gaat om gevelreiniging of het schoonmaken van uw vloer, ons schoonmaakbedrijf staat klaar voor u in Westervoort. U vindt bij Chem-Dry Doornenbal verschillende werkzaamheden onder één dak. Wij helpen u dan ook graag bij vloerreiniging en meubelreiniging. Maar wij bieden u meer. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met specialistische reiniging. Denk hierbij aan graffiti verwijderen en eerste hulp bij overstromingen en lekkages in Westervoort. Wilt u graag weten hoe ons schoonmaakbedrijf u kan helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

schoonmaakbedrijf westervoort

Onze tips voor het verwijderen van vlekken

U kunt natuurlijk ons schoonmaakbedrijf in Westervoort inschakelen voor tapijtreiniging. Maar als u dit voor ieder klein vlekje moet doen, dan wordt dit een duur kostenplaatje. Met de tips van ons schoonmaakbedrijf en onze schoonmaakmiddelen kunt u zelf eenvoudig uw tapijt schoonmaken in Westervoort:

  • Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de vlek te verwijderen.
  • Dep de vlek. Ga niet wrijven of hard borstelen. Dit maakt de vlek alleen maar erger.
  • Gebruik geen wasmiddel of bleekmiddel voor het verwijderen van de vlek. Dit kan uw tapijt beschadigen. Onze tapijtreiniging is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van vloertapijten.

Gevelreiniging in de regio Westervoort? Neem contact op

Wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen over onze mogelijkheden in Westervoort, neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar om u verder te helpen met verschillende werkzaamheden, o.a. gevelreiniging, meubelreiniging en tapijtreiniging. Vult u gelijk het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wanneer u onze medewerkers liever persoonlijk spreekt, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0481-450900. U kunt natuurlijk ook via deze weg direct ons schoonmaakbedrijf in Westervoort inschakelen.