Uw schoonmaakbedrijf in Zevenaar

BedrijvenpaginaspecialistischwerkglazenwasserVan gevelreiniging tot meubelreiniging, wanneer u een schoonmaakbedrijf in Zevenaar zoekt, dan is Chem-Dry Doornenbal uw beste keuze. Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf kunnen wij u tal van werkzaamheden uit handen nemen in Zevenaar. Zo kunnen wij u helpen bij het reinigen van diverse vloeren, maar ook voor specialistische reiniging zoals het verwijderen van graffiti bent u bij ons aan het juiste adres.

Schakel ons in voor specialistisch werk

Naast dat u bij ons schoonmaakbedrijf voor meubel- en vloerreiniging terechtkunt, kunnen wij u in Zevenaar ook helpen bij specialistische reiniging. Wij zijn dan ook uw schoonmaakbedrijf in Zevenaar voor onder meer:

  • Glasbewassing, zoals ramen wassen van kantoorgebouwen en instellingen
  • Calamiteitenreiniging, ons schoonmaakbedrijf staat 24 uur per dag klaar om hulp te bieden bij lekkages of overstromingen
  • Straatreinigen, maar ook uw parkeerplaats maken wij schoon. Hiervoor gebruiken wij moderne machines die het zand tussen klinkers niet weghalen
  • Graffiti verwijderen met behulp van verschillende middelen, waardoor de ondergrond gespaard blijft
  • Gevelreiniging, wij kunnen uw gevel reinigen en ook direct impregneren

Bovenstaande zijn slechts een paar van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren in Zevenaar. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Zelf aan de slag?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat een van uw medewerkers per ongeluk koffie op uw tapijt knoeit. U kunt ons schoonmaakbedrijf natuurlijk inschakelen voor tapijtreiniging, maar bij een kleine vlek kunnen onze producten en tips ook uitkomst bieden in Zevenaar. Het is zaak dat u de vlek zo snel mogelijk verwijdert. Wacht u hiermee, dan wordt het schoonmaken moeilijker. Ook is het belangrijk dat u niet gaat wrijven. Dit zorgt ervoor dat de vlek verder in de stof trekt. Ook het gebruik van bleekmiddelen raden wij niet aan. Kiest u liever onze vlekkenblusser of vettenverjager. Deze verwijderen vlekken eenvoudig zonder uw tapijt te beschadigen.

Onze hulp inschakelen?

Heeft u de hulp nodig van ons schoonmaakbedrijf bij meubelreiniging? Wilt u graag dat wij u helpen bij vloerreiniging in Zevenaar? Of zou u eerst graag meer informatie over ons ontvangen? In al deze gevallen helpen onze medewerkers u graag. U kunt direct contact met ons opnemen door het online formulier op onze website in te vullen of te bellen naar 0481-450900. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Zevenaar u van dienst zijn?