Chemdryhoutenvloer

Een houten vloer ‘werkt’. Dit betekent dat hout onder invloed is van het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid. Om die reden wordt een vloer van hout voorzien van een impregneermiddel, een slijtlak en/of afgewerkt met olie. Daarnaast is het heel erg belangrijk uw vloeren om de zoveel tijd te voorzien van een specialistische reiniging. Chem-Dry Doornenbal kan u hierbij helpen. Lees verder om te ontdekken waarom het zo belangrijk is uw houten vloer vakkundig te reinigen.

Informatie over de werking van houten vloeren

In Nederland leven we met een zeeklimaat. Een belangrijk kenmerk van dit zeeklimaat is dat het grote verschillen oplevert in de luchtvochtigheid in verschillende jaargetijden. Uw vloeren reageren dus ook voortdurend anders op kou, warmte en de luchtvochtigheid. De specialisten van Chem-Dry Doornenbal zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van houten vloeren. Wij gebruiken hiervoor specialistische machines die de look, uitstraling en kwaliteit van uw vloeren behouden. Tegelijkertijd verlengen wij de levensduur van uw vloer door deze vakkundig en duurzaam te reinigen.

Laat ons uw vloeren reinigen

Kortom, als u wilt dat uw vloeren van hout ook in de zomer perfect beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, is het aan te raden uw houten vloer te laten reinigen. Wij maken uw vloer niet alleen optisch schoon, maar realiseren een hygiënische reiniging. Ook zorgen wij voor de juiste impregnatie. Bel naar 0481-450900 en wij komen spoedig uw houten vloer reinigen.