Chemdry Camper

Gaat u er deze zomervakantie lekker op uit met de camper of caravan? Of gaat u voor een roadtrip met de auto in Europa of bijvoorbeeld Amerika? Dan wilt u natuurlijk een zo soepel mogelijke reis, zonder oponthoud of panne. Helaas kan er altijd wat misgaan, met olie- en vetvlekken als gevolg. Gelukkig biedt Chem-Dry Doornenbal de oplossing. U gaat op vakantie en neemt mee: onze producten voor grondig doch eenvoudig onderhoud!

Onze producten in onderhoud

Via ons kunt u de Chem-Dry Vlekkenblusser of de Chem-Dry Vlekkenverjager aanschaffen. Deze producten zijn eenvoudig toe te passen volgens de eenvoudige gebruiksaanwijzing. Onze Vlekkenblusser (voor ‘gewoon’ onderhoud) en Vlekkenverjager (tegen olie- en vetvlekken) zijn beide vormgegeven als praktische spuitbus. Bovendien bieden ze niet alleen op vakantie de uitkomst, maar ook zodra u weer thuis bent. Ze vormen hierdoor de onmisbare hulp in huis, op kantoor, in de auto, etcetera. Zij helpen eenvoudig bij het verwijderen van een vlek.

Vijf tips in onderhoud

Ontdekt u een vlek?

  1. Reageer direct
  2. Bepaal de soort vlek
  3. Schep de resten weg
  4. Ga niet wrijven
  5. Gebruik onmiddellijk onze producten in onderhoud

Schaf onze producten in onderhoud direct aan

Wilt u ook grondig onderhoud uitvoeren met onze Vlekkenblusser of Vlekkenverjager? Benader Chem-Dry Doornenbal via 0481-450900 als u meer tips of advies wenst over uitvoerig onderhoud.