Het onderhoud van natuursteenvloeren

Een natuurstenen vloer is een vloertype van alle tijden. Al jaren wordt natuursteen gebruikt als duurzame vloer die jarenlang meegaat. Natuursteen komt voor in allerlei vormen. Denk aan marmer, travertin, kalksteen en blauwe hardsteen. Naast dat deze vloeren prachtig zijn om te zien, zijn ze ook zeer praktisch in openbare ruimtes als winkelcentra en hotels. Ze zijn namelijk gemakkelijk zelf schoon te houden. Echter, om hun schoonheid te behouden dienen deze vloeren op de juiste manier behandeld te worden. Een professional op het gebied van reiniging en onderhoud van vloeren als ChemDry kan u daarbij helpen. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak.

Zo reinigen wij uw natuursteenvloer

Hoewel natuursteenvloeren jarenlang meegaan, kunnen deze bij intensief gebruik vervuild raken. Maar hoe kunt u de vervuiling van uw vloer aanpakken? En hoe zorgt u ervoor dat de vloer zijn oorspronkelijke allure behoudt? Schakel een professional van ChemDry in voor een grondige reiniging van de vloer. Wij hebben alle materialen, middelen en methodes in huis om de vloer op de juiste manier aan te pakken. Wilt u meer weten over onze aanpak bij marmer, kalksteen of travertin vloeren? Neem dan contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte op voor de reiniging van uw natuursteen vloer.

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over de reinigingstechnieken die wij toepassen? Of wilt u onze professional direct inschakelen voor het reinigen van uw natuursteenvloer? Laat het ons dan weten door te bellen naar 0481-450900. Mailen is mogelijk via e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl.