Sanitair Chemdry

Grondige reiniging van sanitaire ruimtes

Of u nou een kantoor, winkel, ziekenhuis, theater of school bezit, er zullen sanitaire ruimtes in aanwezig zijn. Het is van groot belang dat deze regelmatig en grondig gereinigd worden. Gebeurt dit niet, dan vormen het ware broeinesten voor slechte bacteriën. Chem-Dry vult uw dagelijkse schoonmaak van uw sanitaire ruimtes graag aan voor een écht hygiënisch resultaat.

Voordelen van het reinigen van uw sanitaire ruimtes

U wilt uiteraard de gezondheid van uw gasten, bezoekers of relaties niet in gevaar brengen. Daarnaast wilt u niet dat zij een smerig en onverzorgd idee krijgen van u en uw onderneming, instelling of attractie! Daarom is het van essentieel belang de dagelijkse schoonmaak van uw sanitaire ruimtes aan te vullen met bijvoorbeeld een halfjaarlijkse dieptereiniging van ons. Onze specialisten hebben daar de juiste kennis en het meest moderne materiaal voor.

Het vastleggen van de schoonmaak naast sanitaire ruimtes

U kunt met ons ook een aantrekkelijk schoonmaakcontract vastleggen. Als u kiest voor zo’n compleet contract, bent u verzekerd van:

  • Volledige controle over de kosten
  • Efficiënte reiniging van sanitaire ruimtes
  • Zo min mogelijk verstoring uw werkzaamheden

Laat ons uw sanitaire ruimtes reinigen

Wilt u uw sanitaire ruimtes eens grondig laten schoonmaken? Schakel daarvoor Chem-Dry Doornenbal in. Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Voor stralende en hygiënische schone sanitaire ruimtes!